تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
همیشه در سفر

همیشه در سفر

مرجع دانستنی های گردشگری ایران و جهان

ییلاق پاییزی در ماسال

 وارد شهر ماسال که می شوید، بلوار بلندی پیش رو دارید که تا انتهای ثانيه باید بروید؛ نزاكت مال هم درون نقطه ای که شنبه بازار ماسال در نزاكت مال قرار دارد و از همین سمت است که راه ییلاقات ماسال مقدمه می شود. از كل کس بپرسید، باید 25 کیلومتر تا انتهای درخت زار پیش بروید که در ارتفاع 2500 متری رسم دارد و مقدمه ییلاقات دلجو ماسال است. رباينده این است که داخل همان ابتدا، خانه های چوبی کوچکی روش دارند که برای مسافران، حکم مهمانسرا را دارند. درواقع، بهترین محل برای ماندن را دربست می دهند و تجربه متفاوتی برای شما شمار می زنند.


 



تصاویر ییلاق ماسال،بازار ییلاق ماسال


ییلاق پاییزی داخل ماسال م  ه آلود  
اگر بازهم کوهنورد حرفه ای هستید، می توانید به قله زیبای «خندیله» اوج گيري کنید. پيشواز بسیار زیاد مسافران و تورها از این دهکده ییلاقی، اضافه بر امکانات فراوان، چند مغازه هم خواهید دید و مشکلی از این بابت نخواهید داشت. حتی انتهای این ییلاق، به مسیری خواهید خورد که تا گردنه «گیلوان» پیش می جدول و نهایتا به مسیر خاکی «ماسوله به خلخال» منتهی می شود.


 



اگر به ماسال سفر کردید، حتما از آبشارهای طرفه العين هم دیدن کنید؛ آبشارهایی از قبیل آبشار «ویوز» سر پشه دره مجاورت صف ییلاقی النزه درون شاندرمن، آبشار «خون» با خراج بیش از 15 متر، آبشار «تولی نساء» و آبشار «رامینه» و همچنین غارهایی همچون زاغه باستانی خندیله پشت، شكفت چسلی و مغاك کلچال که تمام زیبایی های غارهای گیلان را درون خود علاوه عده کرده اند. درب عین حال، دیواره سنگی «اسبه ریسه» ماسال دارای یکی از صخره های نهان عمود پاينده سنگ نوردی کشور است که می تواند مسابقات عالي ملی، سوق رده ای و حتی جهانی در نزاكت مال برگزار شود. این دیواره سنگی، بلي تنها فراغت سنگ نوردی را به حرفه ای های این شنا می دهد، بلکه امکان کایاک سواری را هم تو اختیار قایقران هایی صبر می دهد که صديق دارند داخل رودخانه خروشان پایین سنگ هم نرمش تمرين کنند.


تصاویر ییلاق ماسال،بازار ییلاق ماسال


 


 



پرسه تو امکان زیارتی   


 ماسال بقعه های زیارتی فراوانی دارد که بسیار دیدنی است. بقعه آقا سید مهرعلی و خداوندگار سید خوشحال علی، پسران شيخ موسی کاظم (ع) درون روستای دلچسب و زیارتی شالماء داخل 12 کیلومتری شهر ماسال، بقعه «چسلی» وقاع دروازه اندر روستای چسلی باب فاصله 14 کیلومتری مرکز شهر، بقعه «میرباقر» سر پشه دره روستای وردم، بقعه «سید ابوجعفر» واقع تو روستای درخانه، بقعه ابوجعفر واقع داخل روستای گیله سرا، بقعه سید ابوالقاسم ابتدا موسی راس و آغاز جعفر «ع» واقع داخل روستای سراکه، بقعه مخدوم بابا سیدرضا واقع مدخل سرپوش روستای دلیجان شاندرمن، بقعه امامزاده شفیع شاندرمن واقع تو 7 کیلومتری بازار مجمع زمره اضافه و بقعه افندي سید ابراهیم واقع درب روستای قران، از يكسر اماکن زیارتی ماسال هستند.





زیبایی های «گسکر» را فراموش نکنید
طبیعت گردی داخل شهری که دیگر مدفون نیست!    


 
یک سفر کوتاه مالامال از جنگل، کوه، مغاك و کلبه های روستایی! برای چنین سفری شاید هیچ مقصدی به وزن پايگاه سفر به گیلان و هیچ زمانی به وزن پايگاه این روزها مناسب نباشد؛ استانی که گر دیدنی ترین طبیعت بکر ایران نباشد، بدون شک یکی از دیدنی ترین جاذبه های طبیعی کشور به شماره می رود.

گیلان درب پاییز، رویایی ترین ماء مايع شيره و هوای خود را تجربه می کند؛ آب دهان مني و هوای خنکی که در نفس نه خبری از هوای مرطوب و شرجی و دم کرده است خير طبیعت یک رابطه تسلط و سرسبز این منطقه. شما سر پشه دره پاییز گیلان رنگین کمانی از صبغه هایی را می بینید که ذهنیت تان را راجع سرسبزی گیلان مبدل جبران خواهد کرد! به تمام اینها ،مه غلیظ و ابرهایی که داخل ارتفاعات تا زیر پای شما می رسند را افزايش کنید تا متوجه شوید که چرا سفر به گیلان در پاییز می تواند بهترین تجربه طبیعت گردی شما باشد. «گسکر» بزرگ ترین كشور مدفون شده و بی نظیر تاریخی شمال کشور با ديرينگي یک هزار و 200 سال، سر از بيشه های «هفت دغنان» عبادتخانه سرا بیرون آورده است.


اگر صبح زود در کوهپایه های زیبای «صومعه سرا» از خواب بیدار شده باشی، هرچه بیشتر شهر صنوبر و ابریشم را درک می کنی؛ صومعه سرا خاستگاه بهترین و مرغوب ترین ابریشم ایران است، از این سطح از سالیان عهد ،این ولايت برج را سرزمین ابریشم ایران می شناسند.

این شهرستان از كنارها و شمال به فومن، از شكل به انزلی، از غرب به رشت و شفت و از غرب به رضوانشهر و پونل محدود شده است. پشت از گذشتن مرور از «فومن» و راه ای که درختان باقي چنار داخل اطراف حين دیده می شود، به «صومعه سرا» می رسید. باب روستای «چمن قال» معبد سرا، درختی با 500 سال عمر، باز چنان شاد و استوار، خود را به شكاف می کشد. این دار که از منوال مقاوم آزاده است، به نمادی از ایستادگی و سرزندگی مردم صومعه سرا تبدیل شده است. ناحيه كرانه تنه این درخت داخل فاصله یک متری ریشه، 7 متر و نیم و باب قسمت میانی، حدود 4 متر است.

موضوع :
برچسب ها : سفر,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 29 فروردين 1395ساعت 1:27 توسط همیشه در سفر | تعداد بازديد : 127 | |

شاه ‌گلی یکی از مهم ‌ترین گردشگاه ‌های شهر تبریز

ائل گؤلی (ائل گلی) یا حاكم ‌گلی یکی از مهم ‌ترین نزهتگاه ‌های ملك تبریز است که در قبله شرق دم و سر پشه دره ۷ کیلومتری مرکز ديار واقع شده ‌است. حاكم گولی به معنی “استخر شاه” ترجمه شده است. نيرنگ در لسان كلام ترکی به معنی استخر می ‎باشد. ايجاد بنای اولیه این آبگیر را به روزگار پادشاهان آق قویونلو و توسعه ثانيه را به زمانه دوره صفویه رابطه اتصال می‎ دهند.


 

در اوقات قاجار در پیرامون تالاب ائل گلی خیابان ‌هایی سبب عبور و مرور خلق گردید و در قرب این معابر، درختان درخت تبریزی، بید مجنون و گل‌های اطلسی متعددی در چندین ردیف كرانه بابت تزئین گردشگاه و پاکی آب و جو شهوت کاشته شد. ائل گلی درب دوران پهلوی به شهرداری تبریز ول شد تا به یک پارك عمومی تبدیل شود. سید باقر کاضمی (مهذب‌الدوله) حكمران وقت آذربایجان شرقی، نخستین تعمیرات اساسی را درون محوطه این پارك به اعمال آخر رسانید. داخل مرکز آبگير ائل گلی، تنه آباداني کلاه ‌فرهنگی هشت ضلعی بود دارد که امروزه به ‌صورت یک تالار پذیرایی مورد تمتع قرار می ‌گیرد و به کاخ ائل گلی مشهور است. این بنا پیشتر ساختمانی خشتی بود که سر پشه دره سال 1346 تخریب سياحت و با كوشش شهرداری تبریز و استانداری، جای خود را به یک ساختمان قشنگ و مقاوم داد.




تپه نسبتاً بلندی درب بخش جنوبی دریاچه ائل‌گلی قرار گرفته که جنگل‌کاری شده و آبشارهای مصنوعی متعددی از این تپه به سمت تو دریاچه سرازیر می‌شود. همچنین از كنار جنوبی دریاچه تا مرکز ثانيه و محل کاخ ائل‌گلی، خیابانی کشیده شده که عمارت کلاه‌ فرنگی را به ‌صورت یک شبه‌جزیره درآورده ‌است.


 



ائل گؤلی،ائل گؤلی در تبریز


 
اولین کیوسک اطلاع رسانی و گردشگری مبتنی بر وب داخل کشور :
اولین مرکز معرفت رسانی هشيار و کشور تو مجموعه تاریخی و تفریحی ائل گولی بنا شده است. این مرکز مشتمل 4 اسباب کیوسک يقين رسانی است که درب اتاقک شیشه ای ویژه ای قرار ناراحت است و داده ها مختلفی از كاملاً تاریخچه و توضیحاتی باب مورد مجموعه باستانی ائل گلی و دانسته ها گردشگری شهرستان تبریز مثل مراکز تجاری، بازارها، مراکز تفریحی، پارک ها، موزه ها، مراکز اقامتی و برخی موارد دیگر را مدخل سرپوش اختیار گردشگران و علاقه‌مندان طمانينه آرام می دهد. همچنین با توجه به اینکه معلومات این مرکز بر محور وب می باشد، امکان دسترسی گردشگران از طریق اینترنت نیز به این وب سایت محفوظ آمين گويي شده است.

موضوع :
برچسب ها : مسافرت,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در جمعه 27 فروردين 1395ساعت 18:37 توسط همیشه در سفر | تعداد بازديد : 122 | |

روستای خان کندی در اردبیل

مثل این است كه وقفه گرسنگی، وارونه غذاي مورد علاقه‌تان را ببينيد و بگوييد عمل وول و سكون شدم! مثل اين است كه تصوير يك ليوان عرق خنك را دروازه اندر فصل تابستان نشانتان بدهند و شما بگوييد سيراب شده‌ام! مثل این است كه تصوير گل خوشبويي را بو كنید و بگویید مشام‌تان تازه شده است!


روستای خان كندی  درون اردبیل, گردشگری


 
 درياچه «قالغانلو»: درياچه زيباي قالغانلو، كه در شرق روستاي خان كندي روان است، از ذوب دمده شدن تدريجي برف‌هاي بند «قبله داشي» مظهر آمده و در برگريزان و بهار وسعت لمحه افزايش مي‌يابد، ولي در تابستان به دليل فزوني و كاهش تبخير سطحي و آبياري مزارع، از وسعت طرفه العين كاسته مي‌شود. بررسي اكولوژي طبيعي قالغانلو نشانگر نيستي يك اكوسيستم با اقسام موجودات آبزي داخل اين درياچه است كه مدخل سرپوش عين حال، مكان مناسبي براي انواع ماهيان سردابي است.  



 پوشش گياهي: مراتع و ارتفاعات سرسبز روستا ملبس از اطوار گَوَن يونجه و شبدرکوهي است. گون، گياهي است بوته‌اي، کوتاه و بالشتکي به رفعت ۱۰ تا ۱۵ سانتي‌متر که سر پشه دره ارتفاعات و کوه‌هاي خان‌کندي به زيادي يافت مي‌شود و تراوه‌هاي لمحه کتيرا كنيه دارد. گون‌هاي روستاي خان‌کندي از قبيل خاردار با خارهاي مختفي و پراکنده و گونه ساير از صنف گَوَن سبز با خارهاي کوتاهِ به هم فشرده است که كسان منطقه، اين قماش تيره گَوَن را اصطلاحاً گَوَنِ جوجه تيغي مي‌نامند كه هرکدام باب منطقه خاص خود مي‌رويد و داراي بيخ بلند و طويلي است که در دل خاک داخل مي‌رود.



 چشمه‌ها و رودخانه‌ها: کوه‌هاي كران ها روستاي خان‌کندي مشتمل قبله داشي و قلي تاش، سرچشمه رودخانه «تولون چاي» است كه با شيبي تند، لذا بعد از طي مسير ميان چندين روستا، سرانجام به كشور گرمي مي‌رسد. نهر «تولون چاي» با معبر از ماه گرمي، باب مرز جمهوري آذربايجان به شط «بالهارود» لاينقطع و در شهر بيله سوار رسيده خاک جمهوري آذربايجان مي شود.




به فرموده مردم خان کندی، عصير حل چشمه خان بولاغی از قدیم الایام مورد توجه خوانین و رؤسای قبایل محلی و ایلات شاهسون بوده است.

موضوع :
برچسب ها : مسافرت,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 26 فروردين 1395ساعت 23:11 توسط همیشه در سفر | تعداد بازديد : 109 | |

دیدنی های روستای فردو


روستای فردو سر پشه دره محدوده کوهستانی كنارها و شمال شرقی کهک ثبات یافته و ارتفاع دم از سطح دریا تو حدود 2070 متر است و اقلیمی معتدل و کوهستانی دارد.


 


روستای فردو پيشينگي و پیشینه تاریخی طولانی دارد. بنای امامزاده بسوره (باوره) مدخل سرپوش حوالی روستا و همچنین امامزاده ای در داخل روستا ديرينگي این روستای کوهستانی را نشانه می دهند. ديرينگي این زیارتگاه ها به زمان صفوی می رسد.



مهم ترین محصولات زراعی دهات شامل گندم، جو، لوبیا و عدس است. اراضی این رستاق به كنا آبی و دیم کشت می شوند و ماء مايع شيره اراضی مزروعی از شط و قنات تامین می شود.


 


عکس های روستای فردو,روستای ییلاقی فردوروستای فردو،جاهای دیدنی فردو روستای فردو،جاهای دیدنی فردوروستای فردو،جاهای دیدنی فردو


جاذبه های گردشگری روستای فردو


سواحل رودخانه سر پشه دره فصول بهار و تابستان بسیار سرسبز است و محلی مناسب برای هواخوري پاسباني تبديل و مسير و تفرج گردشگران به تعداد می رود.


  


"برف انبار" مرتفع ترین قله استان قم


 غار سالمستان یکی دیگر از ملاحت و دافعه های طبیعی این روستاست که در فاصله 5/8 کیلومتری روش دارد. این مغاك مورد توجه كهف نوردان و فضایی برای به گذران حال فراغت است.


 


>


ویلحال مرتع وسیع و زیبایی است که مدخل سرپوش 16 کیلومتری روستای فردو نهاد استقرار دارد. این مرتع یکی از نواحی سرسبز و تماشایی روستاست که دروازه اندر بهار و تابستان با هوایی ییلاقی وانمود تلالو ای ویژه می یابد.


 


انواع گیاهان دارویی مانند گل بقر زبان، شیرین بیان، خاك ختمی، شاتره، خاکشیر و گون درون پیرامون قريه می رویند که کاربردهای متنوعی دارند و انحا پرندگان و جانوران وش شغال، گرگ، روباه، خرگوش، کبک و تیهو حیات جانوری پیرامون آبادي را تشکیل می دهد.


بنای امامزاده بوره (باوره)، مدخل سرپوش 8 کیلومتری روستای فردو در مزرعه باوره حقيقت شده است.


 


قالی های دلچسب با طرح های سنتی و ابتکاری که اكثر از قسم ابریشم و درب ابعاد کوچک بافته می شود از مهم ترین صنایع دستی مردم این روستاست.همچنین اطوار گلیم و زیلو در طرح ها و لون حيله های متنوع مدخل سرپوش روستا بافته می شود.


انواع نان های محلی، مشكي قوروت، لبنیات، خشکبار و محصولات باغی از مهم ترین سوغاتی های روستای فردو به شمار می روند.


 



جدای از طبیعت زیبای روستای فردو، تعداد زیاد شهدای رستاق نیز بر شهرت لمحه افزوده است و این آبادي به ديباچه اسم شهیدپرورترین روستای کشور نام ناراحت است.



نام روستای فُردو به دلیل اینکه برای تأسیسات دانه ای کشورمان مدخل سرپوش حوالی قم گلچين برگزيدن شد، سر پشه دره صدر مخابره جهانی به ویژه خبرگزاری ها صبر گرفت به طوری که می توان نطق فردو، روستایی است که یک سان جهانی شده است.


 

موضوع :
برچسب ها : مسافرت,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 25 فروردين 1395ساعت 1:52 توسط همیشه در سفر | تعداد بازديد : 137 | |

شهرستان نور استان مازندران

ششهرستان روشنايي که تا چند سال پيش از سولده نامیده می شد از شهرهای مهم رستمدار بخشی میان رویان و مازندران است. این مدينه دارای كورس دور منطقه سردسیری و گرمسیری با بلوکات بسیار است که مهمترین آنها بالاده نامیده می شود.


دریاچه الیمالات


دریاچه سد الیمالات درون ۸ کیلومتری نور تو مسیر راه نور ـ چمستان نهاد استقرار دارد و فاصله نفس از شاهراه اصلی نور به چمستان حدود ۳ کیلومتر است. به عبارتی دریاچه الیمالات درون مسیر طريقه ارتباطی نور به چمستان هال دارد و باب قسمت جنوبی دوراهی روستای کارگرکلا جای ناراحت است. فاصله لحظه از طريقه اصلی ظلمت به چمستان حدود سه کیلومتر برآورد می شود.


مکانهای تفریحی  مدينه نور




آرامگاه نیما یوشیج


   تو روستای ییلاقی و کوهستانی یوش از دهستان اوزرود كوره نور غرفه نیما چامه سرا بلند صيت شعر فارسی سكون دارد که توسط جدش بیش از 200 سال پیش با گجچ‌بری و پنجره‌های زیبای ارسی ساخته شده ست. مسكن حجره نیما همچنین لحد وی است.


کلیسای آنتوان مقدس   


 کلیسای آنتوان مقدس باب شهرک ساحلی "هایکاشن” واقع دروازه اندر فاصله بین شهرهای فروغ شعاع و تاريكي و علمده استان مازندران واقع است. کلیسا توسط ارامنه کاتولیک مذهب ایران بنا شده و کار ساختمان لحظه در 1974 میلادی به تكميل اختتام رسیده است. دیوارهای خارجی کلیسا با سیمان و دیوارهای داخلی حين با گچ پوشانده شده است. کلیسا دارای پلانی بشکل هشت ضلعی است که بر روی بعضی از اضلاع نزاكت مال یک جفت نورگیر کم عرض تعبیه شده است. کلیسا بر روی هشتي ای به ارتفاع پنج متر فراغ داده شده است و برای مدخل به وقت حسن پلکانهایی دروازه اندر مقابل ناقوسخانه کلیسا ساخته شده است. سقف کلیسا که بشکل قبه است داخل قسمت میانی خود دارای قبه کوچکتری با ساقی هشت ظلعی وبه خراج 5/1 متر با هشت نورگیر میباشد. ناقوسخانه در جلوی درب ورودی بنا شده و دارای گنبدی با ريه ستون میباشد.

موضوع :
برچسب ها : گردشگری ایران,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 24 فروردين 1395ساعت 0:50 توسط همیشه در سفر | تعداد بازديد : 124 | |

تفرجگاه فرحزاد


فرحزد از 3 قدر تشکیل شده است: هنگام ارز فرحزاد بالا (شمال شاهراه یادگار امام)، فزحزاد پایین (جنوب اتوبان یادگار امام) و قدر امامزاده.


محله فرحزاد از بزرگراه یادگار امام، جاده فرحزاد و بلوار فرحزادی شهرک باختر قابل ذهاب و آمد است. دهه های پيش از فرحزاد درون فصل تابستان به خاطر توتستان های پربارش پذیرای اهالی ناحيه بود. فرحزاد از سرگذر اعتنا های قدیمی خو تهران است که از سابق به كنا روستایی تو مسیر جاده امامزاده داوود ايستادگي داشته و به مرور وقت و در اثر توسعه پایتخت به فاعل محله ای از مدينه تهران درآمده است.



روستای فرحزاد از بخش های خوش محلول ذوب خوي بزاق و هوای شمال تهران به حساب می آمده است و هنوز نیز درصد بالایی از اهالی این توجه موقع را ساکنان قدیمی قصبه فرحزاد تشکیل می دهند، وليكن در فايده توسعه كشور تهران، سر پشه دره دهه های قبل شاهد نهوض و ولادت توقف افراد با قومیت های متفاوت به این موجودي بودیم. آگاه گشتن حاضر این موجودي دارای حدود 20 هزار شخص جمعیت است که افزون بر اهالی بومی، عمدتا شامل ارحام قوچانی، ترک زبان، قزوینی و غیره می شوند.



قدمت گردشگری سر پشه دره گذشته، تابستان ها، مجموع کثیری از اهالی تهران برای هرب از تف به فرحزاد می آمدند و با کرایه کردن خانه یا باغچه ای سکونت می کردند و حتی جمع ای سر پشه دره فضای باز خيمه اندرون می زدند و تعطیلات تابستان را بدین ترتیب می گذراندند.



نکته دیگری که از فرحزاد داخل خاطرات تهرانیان قدیم ضبط شده است، دستور گذرگاهی فرحزاد برای زوار امامزاده داوود بود که ایستگاه اصلی وقت حسن سفر زیارتی، همین آبادی بود. زیارت کنندگان شب را تو این محل می گذارندند و صبحگاهان با كرايه ربح کردن خر و استر به سمت امامزاد داوود عزیمت می کردند.


 
مهاجرت موقت تهرانی ها و مقام ایستگاهی فرحزاد گناه سينه رونق عدل و ستد کسبه نفس آبادی می شد. بنابراین تابستان برای اهالی فرحزاد منبع درآمد و غنا بود و این خصوصیت موجب سکونت دائم جمعی مهاجر درون آنجا شده که داخل قیاس با دیگر آبادی های شمیران نظیر پرداخت و شکراب که به سبب بن بست بودن راه، مهاجر پذیر نیستند و دارای ساکنانی با نژادی فرد هستند، فرحزاد را کاملا متمایز کرده بود. 


 


امامزادگاه فرحزاد,رستوران های فرحزاد



بیشتر کافه ها و مطعم های سنتی تهران از روزگاران قدیم به دلیل عرق و هوای خوب، قرار رابطه داشتن در مسیر کوهنوردان و زیارتگاه های خودي در دامان پايين کوه های البرز واق ع شده اند. شهرداری تهران برای ساماندهی و وسعت این مکان ها اقدامی ادا نمی دهد بلکه همیشه محدودیت هایی را برای آنها ایجاد می کند. از اقدامات دولتی تنها می توان به وسعت فضاهای سبز این مناطق مثل تبدیل دره فرحزاد به بوستان هنجار البلاغه اشاره کرد که پيش از ثانيه پاتوق معتادان تهرانی بود.


 در بار ها سنتی حجم متفاوت است. با رسيد به آنها مسند اندازه های چوبی، گلدان ها و درختان سبز می بینیم و صدای دلنشین عصير حل را می شنویم. معمولا دروازه اندر طول ليل زوج های برنا و خانواده ها برای صرف غذا این نوع مطعم ها را گزينش می کنند. قهوه مسكن حجره های قدیمی تر همچنين بیشتر لنگر پیرمردها یا پسران جوانی است که ساعت های بیشتری را پای قلیان تو آنجا می گذرانند. درون جلوی آنها منقل های کباب صبر دارد که بوی دودشان همیشه دروازه اندر فضای خیابان می پیچد. این قهوه مسكن حجره به انگيزه قیمت پایین تر با رستوران های یک و مدرن توقع می کنند.


 



تاریخ فرحزاد
جلد یکم، ادب جغرافیایی ایران، فرحزاد را زمانی که روستایی بیش نبود، چنین معرفی کرده است:


1- ابوعبدالله ابتدا حسن المرتضی بن محمدالهادی راس و آغاز یحیی راس و آغاز یحیی القاسم السی ته ابراهیم طباطبا ته اسماعیل ابتدا ابراهیم بن حسن مثنی بن راهبر حسن

2- سر پشه دره بدایع الانساب حدس داده ابوطالب محمد مدخل سرپوش فرح توشه مدفون باشد.

3- امامزاده هادی یکی از اسلاف امامزاده داود نیز سر پشه دره فرحزاد مدفون است.



امروز اراضی فرحزاد پاره شهر تهران شده و جمعیتی بالغ بر بیست هزار تن از اقربا مهاجری چون قوچانی، ترک زبان، قزوینی و... در وقت حسن سکونت دارند. به كنا سه سرگذر اعتنا درآمده است؛ سرگذر اعتنا بالا که سرشت بزرگراه یادگار قدوه است، هنگام ارز پایین که جنوب آن راه است و توجه موقع امامزاده طيب صالح که در شرق و حواشي امامزاده آرامش دارد.

موضوع :
برچسب ها : مکان های دیدنی,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 23 فروردين 1395ساعت 2:30 توسط همیشه در سفر | تعداد بازديد : 133 | |

باغرود یکی از معروف‌ترین مراکز گردشگری طبیعی در نیشابور

باغرود رديف و شهرکی سرسبز است که سر پشه دره ۱۲ کیلومتری صورت سمت چپ شهر نیشابور طمانينه آرام دارد. دره‌ای که در ثانيه رودخانه‌ای باب جریان است و اطراف لمحه پوشیده از درختان میوه،گردو ،چنار، گیلاس، سیب و ... است.باغرود یکی از معروف‌ترین مراکز گردشگری طبیعی باب نیشابور به رقم می‌آید که تو مسیر شاهراه منتهی به ثانيه نیز مناطق و روستاهای دیدنی دیگری چون برف ریز ثبات دارند. اگر قصد سفر به نیشابور دارید، پیشنهاد می‌کنیم از این صف ییلاقی نیز دیدن کنید. رزق اصلی ساکنان باغرود از منهاج کشاورزی است و باغ‌ های سرسبز و خاک حاصلخیز بسیاری مدخل سرپوش این ناحیه هويت عرضه دارد.رونق کشاورزی سر پشه دره منطقه باعث شده است شمار کمتری روی به دامداری بیاورند. عده‌ای از ساکنان منطقه نیز در اردوگاه شهید رجایی مشغول کار هستند که یک ساخلو بزرگ نظامی و یک اردوگاه بین‌المللی گردشگری تيمچه است.


 


روستای برف ریز نیز از تمام مناطق دیدنی این مسیر است که داخل میانه شارع و سر پشه دره سمت غربی ثبات دارد. این قريه به دیده‌ بان ملك نیشابور نیز عنوان دارد.این صف برف گیر‌ترین محل است و چشم انداز زیبا و چشمه‌های عصاره متعدد و محلول ذوب خوي بزاق و هوای بسیار خوب لمحه باعث شده عضو رهرو یکی از مناطق مهم توریستی نیشابور درب نزدیکی دامان پايين جنوبی ستيغ بینالود به عداد حساب آمار آید. این مجتمع دارای امکانات فرهنگی از قبیل کتابخانه،نمازخانه،سالن اجتماعات تابستانی،کارگاههای نامشابه و آشنا مهارتی،سینما و رصدخانه است.از امکانات ورزشی وقت حسن می‌توان به زمین چمن،استخر شنا،دریاچه قایقرانی و سایر رشته‌های ورزشی حكم کرد.سالنهای پذیرایی،درمانگاه،فروشگاه، مهمانسرا و کمپ‌های تابستانی از دیگر امکانات این مجموعه است.
سایر جاذبه‌ های گردشگری این مجتمع شامل سد عالي خاکی،دریاچه تعليم آموزش بارآوردن ماهی،باند پروازی هواپیمای گلایدر،مزارع زعفران،زنبورداری،باغات میوه،فضای سبز و پروراندن خوراك گل و گیاه است. ظرفیت پذیرش لشكرگاه اتراقگاه برای اردوهای یک صوم امساك ۵۰۰۰ شخص و اردوهای چند روزه ۲۵۰۰ آدم می‌باشد. دروازه اندر مسیر و حتی دودمان پشتيبان این اردوگاه نیز روستاهای دیگری چون دربهشت، برف ریز و ... حقيقت شده‌اند که دارای مناظر،زیارتگاهها و مناطقی برای اطراق نیمروزی تو فصل تابستانند.به كنيه مثال گر به کوهنوردی علاقه‌مند باشید،یکی از قسمت‌هایی که هواداران بسیار برای تماشا دارد «هفت غار» است که تو همین مسیر طريقه باغرود حقيقت شده است.

روستای برفریز نیز از تمام مناطق دیدنی این مسیر است که مدخل سرپوش میانه شارع و تو سمت غربی متعلق قرار دارد. این دهات به دیده‌ بان مدينه نیشابور نیز معروفيت دارد.این صف برف گیر‌ترین محل است و چشم انداز خوشگل و چشمه‌ های عصير حل متعدد و ماء مايع شيره و هوای بسیار خوب ثانيه باعث شده عضو یکی از مناطق مهم توریستی نیشابور مدخل سرپوش نزدیکی دامنه جنوبی ستيغ بینالود به شمار آید. همچنین مناظر زیبای کوهستانی و کوه‌های سر به فلک کشیده واقع داخل شمال منطقه همواره پذیرای طبیعت دوستان و کوهنوردان مشتاق است.




راه دسترسی به منطقه
در مسیر کمربندی طريقه نیشابور-مشهد هنگامی که به میدان باغرود رسیدید،به سمت سرشت جاده‌ای كورس دور بانده طمانينه آرام دارد به نام طريقه باغرود که تو انتهای متعلق اردوگاه و ورا آنگاه از نزاكت مال روستای باغرود محقق حادث شده‌اند. حالا که سر پشه دره روزهای پایانی دوران تابستان هستیم،پیشنهاد میکنیم سری به این مکان خوشگل و خوش محلول ذوب خوي بزاق و فضا بزنید و سر پشه دره گرمای تابستان،خنکای این منطقه زیبا را بچشید.

موضوع :
برچسب ها : گردشگری ایران,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 22 فروردين 1395ساعت 1:26 توسط همیشه در سفر | تعداد بازديد : 140 | |

کلیسای وانک

 


کلیسای وانک که به لهجه اصطلاح ارمنی آمنا پرکیچ به معنی منجی یا استخلاص دهنده خوانده می‏شود به اعتبار کلیسای "سن سور” نیز ناموري و بي نشاني دارد که دروازه اندر زمان سلطان عباس ساخته شده ‌است. کلیسای وانک که از کلیساهای تاریخی ارمنیان اصفهان بود مدخل سرپوش محله جلفای اصفهان راست شده است و از عقيده راء ي طلاکاری سقف و سطح در گنبد و نقاشی های تاریخی از زیباترین کلیساهای جلفای اصفهان است.



 
معماری کلیسای وانک شیوه‏ای ایرانی دارد و بالاپوش جام هگشاد باراني مساجد ایرانی دارای گنبدی عظیم است. مسلماً درون کلیسا به سبک کلیساهای وانک و نقاشیها و آب دهان مني طلاکاریهای طرفه العين شیوه ایرانی است. تابلوهایی که بر پي مندرجات کتاب مقدس از زندگی حضرت مسیح داخل این کلیسا موجود است سبکی اروپایی و عمدتاً ایتالیایی دارند. کتیبه های وجدان و برون کلیسا به خط ارمنی طلایی بر زمینه لاجوردی است. بر سر درون شمالی کلیسا پهنه ‏ای از مراسم تدفین حضرت مسیح (ع) نقاشی شده است.  
در سال ۱۹۰۵ میلادی برابر با ۱۳۲۲ هجری قمری داخل شمال کلیسای وانک ساختمان بنا نهاده شد که دارای چند سالن است و به محل موزه کلیسا ويژه تعلق داده شد. تابلوهای نقاشی که از سوی کشورهای اروپایی به کلیسا تقدیم شده درب این موزه نگداری می‏شود. از يكسر اشیا موزه‏ای دیگر که داخل موزه کلیسا موجود است تعدادی کتاب خطی ارمنی و نیز نخستین کتاب چاپ شده دروازه اندر زمان صفویه را می‏توان به تعداد آورد.   


 نماز خانه اصلی کلیسای وانک که به شکل متوازی الاضلاع است شامل دو قسمت چهارگوش است که قسمت آغاز شبستان بنا و بخت دوم که زیر گنبد غرفه است محل اجرای مراسم و سرودهای مذهبی است. ازاره های دیوارهای نماز غرفه را کاشی های خشتی چند نقشه فرا ناراحت است. مدخل سرپوش قسمتهای بالای ازاره تصاویر بسیار زیبائی نقاشی شده اند که از کتب مقدس مكاشفه وحي القا گرفته شده و تمامی سطح فضای گنبد را تزئین کرده است.


دور تا چرخه گنبد حكايت خلقت آدم و حوا است که بوسیله نقاشان ارمنی ترسیم شده اند. بر محراب بسیار زیبای کلیسا نیز تصاویری از همه تصویر حضرت مسیح (ع) نقاشی شده است. نمای خارجی قبه کلیس بدون تزئینات کاشیکاری است و با آجر كودن پوشانده شده است.


 در بر حیاط کلیسای وانک برج ناقوس زیبا و بزرگی ساخته شده که بر چهار ستون سنگی استوار است. تو گوشه دیگری از این حیاط و روبروی برج ناقوس ستون بلندی از سنگ یادبود ۱/۵ میلیون نفر ارمنی ساخته شده که دروازه اندر سال ۱۹۱۵ میلادی قتل كلي شده اند.
در محوطه حیاط کلیسای وانک چند آدم از ارامنه مشهور از عداد چند مطران اعظم و نمایندگان سیاسی کشورهای اروپایی که درب اصفهان داخل گذشته اند به خاک سپرده شده اند.  


 


 

موضوع :
برچسب ها : مکان های دیدنی,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 21 فروردين 1395ساعت 4:10 توسط همیشه در سفر | تعداد بازديد : 131 | |

روستاهای دیدنی خراسان

روستای درکش با طبیعتی جنگلی و کوهستانی، با چشمه‌سارها و آبشارهای مصفا داخل حاشیه غنی‌ترین ذخیره‌گاه جنگل‌های بلوط شروق کشور است و نيستي باغ‌های میوه، اطوار گیاهان دارویی و شفابخش، گونه‌های مختلفی از حیات وحش، تپه‌های باستانی و چشم‌اندازهای بکر و دلپذیر، جلوه‌ای خاص و بی‌مانند به این تفرجگاه بخشیده است.


  مکانهای تفریحی خراسان,جاذبه های گردشگری خراسان


روستای چِنِشت- خراسان جنوبی


اسم این قصبه را بر وزن بهشت، می‌دانند؛ هم درون تلفظ و هم درون جغرافیا. تو این روستا تاآنجا رنگ می بینید و سبزی مزارع و باغ‌های مختلف که بعد از مدتی فکر می کنید یک کارت پستال جلوی رویتان است که از زاویه‌های مختلف تماشایش می‌کنید. چهار رود خروشان سر پشه دره این ده جریان دارد. همه متناسب گیاه خودرو در طرفه العين پیدا می‌شود و درون مزرعه‌ها سر پشه دره کنار میوه‌های درختی، جواري و ریواس نيز می‌کارند.

روستای بوژان- خراسان رضوی 


بوژان (نیشابور)، روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان نیشابور تو استان خراسان رضوی است که درون ۵ کیلومتری نهاد چهره شرقی نیشابور و در دامنه ارتفاعات جنوبی طول موج هر يك از بلندگوهاي سيستم صوتيتصويري کوه بینالود، قرار دارد. خانه‌های این قصبه به شکل پلکانی است و دیدنی ترین و خوش آب‌وهواترین روستای صف به حساب می آید.



 


 


 

موضوع :
برچسب ها : مکان های دیدنی,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در جمعه 20 فروردين 1395ساعت 3:15 توسط همیشه در سفر | تعداد بازديد : 153 | |

سفری یک روزه در تابستان

آخرین روزهای تابستان بازهم مكاشفه كردن گذر هستند و کم کم به موسم پاییز و روزهای بازگشایی مدارس نزدیک تر می شویم. درنتيجه چه خوب است که ولو کودک مكتب ای دارید پيش از عنفوان مدارس او را به سفری یک روزه ببرید تا با شادي و آمادگی بیشتر مكتب علميه را آغاز کند.


گردشگری,تور گردشگری


۴- کویر مرنجاب اتوبان ابریشم، این نامی‌ترین شاه‌راه تاریخ، گر نه با ایران، که بدون ایران هیچ‌گونه معنی و مفهومی ندارد. کاروانسرای مرنجاب،قصر بهرام، قريه نمک، سرخه و چندین کاروانسرای دیگر در این مسیر است. از فصل اشکانیان تا سده کنونی که غُرِش کشتی، رديف و هواپیما سکوت ممتلي رمز و راز دنيا اساطیری را دروازه اندر هم شکست، این طريقه اهمیتی به‌سزا در ردوبدل کردن کالا و لغت نامه میان مردمان زمانه داشت. ایران زمین، با تمام پیشینه شکوهمندش درب مرکز این جهان‌راه جای داشت.


 


۵- جنگل ارفع دهات شاید همه کدام از ما بارها مسیر سوادکوه را به سمت ساری رفته باشیم و به‌ جز خدك «ورسک‌» جاذبه‌های دیگر دم را ندیده باشیم؛ اما چنانچه کمی بیشتر چشم بگردانیم از هم مسیر اصلی جاده و دريافتن حرکت نیز زیبایی‌های بسیاری را خواهیم دید. داخل همان مسیر اصلی جاده‌ی سوادکوه‌ دروازه اندر استان مازندران، کمی دورتر از فیروزکوه‌، يا کمی به سمت شق مستقيم مستوي يمين امين نگاه کنید، مسیری آبی به‌شکل «دم طاووس» دیده می‌شود که با رنگ‌های زیبایی به سمت رودخانه وسيع و كم عرض شده است. يا کمی پیاده‌روی کنید می‌توانید به بالای متعلق هم بروید، اینجا «شور آب» است‌، گر کمی از طعم محلول ذوب خوي بزاق را بچشید، متوجه گزيدن و انتصاب این آوازه برایش می‌شوید.اینجا تاریخ حرف‌های بسیاری برای ليچار بافتن دارد. بعد از این‌که ۲۰۰ کیلومتر از تهران موسم شوید، در سمت چپ جاده، یک تابلو شما را به سمت روستای «ارفعده» راهنمایی می‌کند. هیچ تابلویی سر پشه دره روستا نيست ندارد تا بتوانی ممر چشمه‌ی «پراو» را درب پیش بگیرید. یکی از اهالی می‌گوید تا چشمه، ريه کیلومتر طريق است. دروازه اندر بالای ده، یک دو راهی نيستي دارد که سمت راست حين به چشمه و سمت چپ به ارتفاعات «ارفع کوه» می‌رسد. در مسیر چشمه،‌ کم‌کم منطقه‌ی نیمه‌جنگلی، به درخت زار تبدیل می‌شود. اینجا به‌جز درخت‌ و زیبایی چیز دیگری دیده نمی‌شود، اینجا منطقه‌ی بکری است که هنوز دست تخریب‌کننده‌ی بشر به دم نرسیده است. هیچ زباله‌ای سر پشه دره راه ریخته نشده، وليكن زخم کنده‌شده‌ی یادگاری‌ها بر تنه‌ی درختان چهره‌ی بدی از مهمانان قبلی جنگلی باقی گذاشته است.   


  گردشگری,تور گردشگری

موضوع :
برچسب ها : مکان های دیدنی,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 19 فروردين 1395ساعت 3:15 توسط همیشه در سفر | تعداد بازديد : 171 | |


صفحه قبل 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 صفحه بعد