تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
همیشه در سفر

همیشه در سفر

مرجع دانستنی های گردشگری ایران و جهان

شمال کشور و مناطق کمتر شناخته آن

امروز در  می خواهیم مناطقی از این دو استان را به شما معرفی کنیم که شاید کمتر کسی لمحه ها را بشناسد تا سر پشه دره سفر بعدی تان به این خيز استان، جاهای جدیدی را تجربه کنید، با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

جنگل مه آلود پاسند


اگر برای تفريح و تفریح استان مازندران را گزيدن و انتصاب کرده اید پیشنهاد می کنم این سفر را به طرف خاورزمين استان مازندران استمرار دهید تا به كوره بهشهر برسید. روستای زیبای پاسند و قطار زیبای پاسند رز فرخنده بعد از طی سه کیلومتر به سمت شرق سر پشه دره سمت راست جاده در زنهار و بعيد رودخانه پاسند با تابلوی عالي خودنمایی می کند . درخت زار بکر و دست نخورده که سالانه قبيله جمع های زیادی از درخت زار انبوه نزاكت مال دیدن می کنند.


 


,جاهای دیدنی گیلان,مازندران





 روستای صفرابسته
آدرس: گیلان، رشت، مقدمه اشرفیه، راه کیاشهر بعد از تمچال، روبروی قراولگاه پرکاپشت   


 


 روستایی در دامنه طبیعت، دلچسب و دیدنی. روستای زردرنگ بسته با ۱۲۵۸ شخص جمعیت دارای قدم تاریخی ۱۵۰۰ ساله‌ است. یه سوق رده گردشگری و توریستی با طريقه ای بینظیر و دیدنی. از جذب های توریستی روستای زردرنگ بسته وجود اتوبان های تونلی، جاده‌‌‌‌ای که سرپوشیده شده از درختان توسکاست، و درب فصل های بهار و پائیز چهره نگار طبیعت خوشگل ترین نقش ها رو مدخل سرپوش اون بکار برده.


 


جاهای دیدنی گیلان,مازندران




غار آویشوی
آدرس: گیلان، ماسال، ۴۰ کیلومتری شاندرمن
ین غار سر پشه دره منطقه ای به همین نام در جنـوب ۴۰ کیلومتری غربی ولايت و دهستان شـاندرمن ماسـاله. یه زاغه آهکی با ستون های آهکیه که خیلی دیدنیـه و عالي ترین شكفت تو استان گیلانه که تا کنون بیش از دو هزار متـر از ژرفـای آن، توسط غار نوردان و کوه نـور دان محلـی مورد پیمایش و اکتشاف فراغت گرفته. زاغه آویشوی بیش از ۷۵ میلیون سال قدمت داره. جالبه بدونین واسه رسیدن به این غار، از درخت زار ها و چشمه های جوشان عبور می کنیم. دروازه اندر ضمن وجود قندیل ها و آبشارهای بی نظیر داخل غار باعث جذابیت مضاعف اون شده .

موضوع :
برچسب ها : مکان های دیدنی,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 12 ارديبهشت 1395ساعت 23:42 توسط همیشه در سفر | تعداد بازديد : 111 | |

لیلاکوه یک منطقه توریستی و گردشگری زیبا


  بخاطر وجود قهوه مسكن حجره و قلیان سراهای متعدد مدخل سرپوش مسیر و کوهپایه ها، لیلاکوه امروزه تبدیل به مردكامل قلیان سرای استان گیلان شده است.



علی آباد، ملات و کومله و بعد زیبائی‌های آن طرف کوه لیله کوه یعنی خانه حجره دكه دفتر ور (اطاقور) و تو نهایت خرما بهشت محجب ایران را یک ماوي محل جمع کرده اند. مسحور شدگان لمحه خطه بسیارند، کوه‌های سر سبز شالیزار و رودخانه مشحون از ماهی همه دروازه اندر کنار هم جمعيت اند.



مسیر لیلا کوه دروازه اندر ابتدای لنگرود و میدان فرمانداری، سمت راست ،اولین خیابان از سمت لاهیجان است.


لنگرود,جاهای دیدنی لنگرود


از میدان فرمانداری لنگرود تا میدان لیلا کوه حدود 3 کیلومتر اتوبان آسفالته میباشد که این شارع به سمت روستای پرشکوه و بعد از لمحه به بخش کومله میرسد.



یک شاهراه خاکی که از میان باغ‌های سرسبز چای می‌گذرد، میدان لیلا کوه را به خط الراس تعارف کوه می‌رساند. در این راه در دوران برداشت چای ماشین‌های مخصوص نوبت دیفرانسیل می‌توانند تردد کنند. با یک ساعت پیاده روی تو این شارع می‌توان به خط الراس«عطاکوه » رسید و با نیم ساعت پیاده روی سر پشه دره مسیر«پاکوب»، خط الراس که از میان باغ‌های چای و بيشه می‌گذرد، می‌توان به قله دهش کوه رسید.



اولین مبدا: حرکت از روستاهای لیلا کوه و دیوشل می‌باشد.
بجز این‌ها مسیرهای فرعی دیگری حتي برای عروج و نزول وجود دارند که مدخل سرپوش صورت خويش بودن به کوه و رديف می‌توان از آن‌ها برای صعود استعمال کرد. مسیرهای منتهی به قله عطا کوه از میان باغهای چای، درختان مرکبات و سر پشه دره انتهای مسیر از میان جنگل می‌باشد که پیاده روی خوشي بخش و خاطره انگیزی را بهمراه دارد.


 


لنگرود,جاهای دیدنی لنگرود




توجه ! ؛ بهترین مسیر از لحاظ زیبایی و کیفیت ، ارتقا از مسیر - از روستای دیوشل و راه مال رو خداوندگار سید جلیل- و زير از مسیر عده یک یعنی همان جاده عمومی لیلا کوه می‌باشد. درب این مسیرها چشمه و نهر ماء مايع شيره زیاد دیده می‌شود منتها بعضی هایشان همیشگی نیستند و نمی‌شود به وجودشان اطمینان داشت. از مسیر عمومی لیلا کوه که بروید سر پشه دره انتهای مسیر و گذشته و بعد از خط الراس به چشمه عرق گوارایی می‌رسید که همیشه جاری می‌باشد. و همینطور از مسیر روستای« دیوشل»، نیز دنبال از پشت سر گذاشتن روستا می‌توانید از عصاره رودخانه برای نوشیدن و مشحون کردن بطری بهره وري کنید. به دلیل بود دکل مخابراتی قله عطا کوه، در بیشتر طول مسیر به مگر نقاط کور آنتن موبایل برقرار می‌باشد.

موضوع :
برچسب ها : مکان های دیدنی,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 11 ارديبهشت 1395ساعت 1:02 توسط همیشه در سفر | تعداد بازديد : 161 | |

بهترین مقاصد سفرهای تابستانی



 مسیر طبیعت گردی حاشیه ی دریای خزر هم سر پشه دره این روزها باژ است. می توانید از تالاب انزلی عنفوان کنید و بعد به خشکبیجار، لاهیجان، لنگرود، رودسر و سیاهکل بروید. بعد از این شهرها و سیاحت در رامسر، کلاردشت، سلمان بلد و چالوس همچنين می تواند مقصدهای بعدی شما باشد. مسیر آذربایجان حتي پیشنهاد خوبی برای این روزهاست. سفر به اردبیل، تبریز و ارومیه امکان سرک کشیدن تو مقبره ی شیخ صفی، دریاچه ی شورابیل، بازار تبریز، مسجد کبود، قصر علیشاه، تپه ی حسنلو و خود دریاچه ی ارومیه را به شما می دهد.


ایرانگردی,جاهای دیدنی ایران


 
حاشیه ی خلیج فارس، مسیر کردستان- کرمانشاه- همدان و سفر به استان های غربی حتي می تواند گزینه های دیگر سفر تابستانی شما باشد. ما بازهم هفت مقصد متنوع برای شما گزينش کرده ایم که می توانید تو نیمه ی دوم تابستان به آنها سفر کنید.


 


اگر قلب خاطر تان هواخوري پاسباني تبديل و گذار در طبیعت را می خواهد
روستای کندوان


 


 
اینجا تنها روستای صخره ای و مسکونی گيتي روزگار است. روستایی که خیلی از سالخورده:صفت پير هایش می گویند محض زیر همین سقف های سنگی، یا به كلام خودشان «گایا» خوابشان می برد. احيانا سابقه ی سکونت مدخل سرپوش اینجا به فصل حمله ی مغول ها بر می گردد که اهالی ديه به طرفه العين پناه آورده اند، وليك همین مقام ماندگار شده اند. تقریبا جمع ی غرفه های این راستا شبیه سکونت فصل های اولیه ی انسانهاست و تمام آنها مخروطی شکل هستند. اینجا یک موزه ی کوچک مردم شناسی بازهم دارد که بعضی از جمعيت مرتبط با زندگی مردم کندوان را در نفس به نمایش گذاشته اند. حدود یک کیلومتر روستا هم در سمت چپ اتوبان خانه هایی شبیه غرفه های کندوان به نغن خوراك «هیله ور» نيست دارد.

نشانی: از تبریز باید وارد اتوبان آذرشهر شوید و بعد از گذرانيدن رد كردن شهرک سهند، به روستای کندوان برسید.


 




 اگر شهوت تماشای عجایب تاریخ را دارید
شهر سوخته  


شهری پنج عندليب ساله در قبله شرقی ایران، در استان سیستان و بلوچستان. «شهر سوخته» یکی از پیشرفته ترین شهرهای روزگار مرور دور ی باستان محسوب می شود. سنديت استحقاق محوطه ی باستانی آبادي سوخته به یافته های منحصر به فرد متعلق است: مثل نوشته ها پيامدها کهن جراحی جمجمه، چشم مصنوعی، نخستین پویانمایی (انیمیشن) جهان، نمونه های معرق کاری، ظروف سنگ مرمری و... که اوایل سده بیستم کشف شد. مدخل سرپوش کنار این سایت باستانی موزه ای فراغت دارد که اشیایی به رابطه تسلط آمده از کاوش های باستان شناسی دروازه اندر آنجا نگهداری می شود. این موزه مشتمل چندصد شی باستانی است که می توانید رایگان آنها را تماشا کنید.

نشانی: از زاهدان تا ديار سوخته 140 کیلومتر و از زابل 55 کیلومتر مسلك دارید.


 


جاذبه های گردشگری ایران,مکانهای دیدنی ایران


 





اگر هیجان مطار سير بر پهلو طبیعت را خليل دارید
تله کابین كتل ی حیران  


 


   
«حیران» را با اقلیم سرسبز و طريقه ی پرپیچ و خم و خطرناکش می شناسند. بند ای که با طيران تله کابین می توانید زیبایی و هیبت لمحه و تنگ و کوهستان زیبایش را تماشا کنید و نعيم و الم ببرید. طول خط تله کابین حیران حدود 1.6 کیلومتر است و وقتی سوار ثانيه می شوید، بسته به اینکه با چه سرعتی حرکت کند، بین 11 تا 20 دقیقه باب راه خواهید بود تا به ایستگاه اختتام برسید.



نشانی: ایستگاه تله کابین باب میانه شهرهای آستارا و اردبیل فراغت دارد و از هرکدام حدود 35 کیلومتر مسافت فرجه جدايي خلال دارد.

موضوع :
برچسب ها : مکان های دیدنی,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 9 ارديبهشت 1395ساعت 0:25 توسط همیشه در سفر | تعداد بازديد : 100 | |

ریجاب و طبیعت زیبای آن



ریجاب (ریژاو) درب ۱۲۰ کیلومتری صورت سمت چپ غرب کرمانشاه در مسیر دالاهو به سرپل ذهاب واقع است. این تيمچه از سمت نهاد چهره به شهرستان ثالث باباجانی، از خاورزمين به ناحيه کرند غرب، از جنوب و مشرق زمين به كوره سرپل رفت محدود می‌شود.


 



 


مرکز آبادي ریجاب، بان مزاران است و روستاهای تابعه طرفه العين عبارتند از: بان مزاران، داراب، شالان، ژالکه، باباجانی عبدالحمید، شهرک ریجاب، کوشکری، زرده، سید محمد و قلقله یاران.


رودخانه خروشان الوند


جاذبه های طبیعی ریجاب
آبشارها: آبشار ریجاب تو قسمت سرشت غرب شهرک ریجاب و درون روستای ژالکه راست شده و یکی از جمله بلندترین آبشارهای ایران محسوب می شود. تو قسمت بالای این آبشار روستایی با لقب كلمه و ننگ ژالکه و مدخل سرپوش قسمت پایین این آبشار با گذر ردشدن از دروا هونه به روستای پیران منتهی می شود. روبروی همین آبشار، آبشار زیبای دیگری نهاد استقرار دارد.  



 


چشمه ها : چشمه های متعددی داخل منطقه ریجاب فنا دارد که تعداد متعلق ها به بیش از بیست چشمه می رسد وليكن از برجسته ترین نزاكت مال ها از ديدن آبدهی چشمه هایی با اعتبار های حشانه و کولیتان می باشد که حصه تقسيم اعظم آب رودخانه را تأمین می کند. چشمه غسلان که درب بابایادگار صحيح شده و از ثانيه به عنوان محلول ذوب خوي بزاق شفابخش یاد می کنند.    


 


 


پوشش جنگلی و گیاهی:  برخی از درختان و درخچه های جنگلی ناحيه رده بازار ریجاب عبارتند از: بلوط، پسته کوهی، زالزالک، آلبالوی وحشی، تمشک وحشی، بید، انجیر، گردو، انار، چنار، انگور، هلو، و زیتون.


 

موضوع :
برچسب ها : گردشگری ایران,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 7 ارديبهشت 1395ساعت 23:30 توسط همیشه در سفر | تعداد بازديد : 162 | |

شهر رشت و زیبایی های آن

رشت با زیبایی های منحصر به يگانه و طبیعت سرسبز و دیدنی‌اش، اولین مقصد خیلی از مسافرهایی است که يسار کشور را برای سفر گزينش می‌کنند. شهری که دیدنی‌های تاریخی‌اش از جاذبه‌های طبیعی آن چیزی کم ندارد.


 


اگر سكون است این بار چمدانتان را به مقصد رشت ببندید، پیشنهاد می کنیم تفرج و گذاری درب مرکز گیلان داشته باشید و از گيرايي كشش های تاریخی حين در کنار دیدنی‌های طبیعی‌اش دیدن کنید.



 چشمه عصير حل شور لاکان
در میانه‌ جاده‌ رشت‌ - لاكان‌، درون شرق‌ روستای‌ آقاداناپیر، جنگل‌ انبوه‌ و بینظیر دامن‌گسترده‌ است‌. چشمه‌ آب‌ شورلاكان‌، مدخل سرپوش دل‌ این‌ جنگل‌ و تو جنوب‌ رشت‌ فراغ دارد. آب‌ چشمه‌ درب حوضچه‌ای‌باتلاقی‌ می‌ریزد. دیواره‌های‌ چشمه‌ از رسوب‌های‌ آهكی‌ پوشیده‌ است‌.

 آب‌ چشمه‌ به‌ علّت‌ برخورداری‌ از نمك‌فراوان‌، شور است‌ و بهمین‌ سبب‌ «آب‌ شور» نیز نام‌ گرفته‌ است‌. مردم‌ منطقه‌، چشمه‌ را مقدس‌ می‌دانند و درفصل‌ تابستان‌ برای‌ درمان‌ بیماریهای‌ پوستی‌ با آب‌ چشمه‌ حمام‌ می‌كنند.   


 
نشانی: میانه‌ جاده‌ رشت‌ - لاكان‌، مدخل سرپوش شرق‌ روستای‌ آقاداناپیر


رشت,جاهای دیدنی رشت


 



 آرامگاه میرزاکوچک خان
سلیمانداراب مدفن میرزا کوچک خان جنگلی حتي هست. بنابرين وقتی از غرفه او دیدن کردید، سری هم به آرامگاهش درون مین ارزش بزنید. بازسازی مقبره این بزرگمرد تاریخ مبارزات گیلان و ایران مدخل سرپوش سال 1360 ش مطرح شد. طرح مقبره با توجه با مبادي بنيادها و فروع معماری سنتی توسط صحيفه فنی حفاظت آثار باستانی گیلان تهیه و به مرور به انجام در آمد.



در مرحله بعد طرح پيدايش مجموعه فرهنگی میرزا کوچک مد نظر نهاد استقرار دارد. مزار میرزا درون گورستان سلیمان داراب واقع در كنارها و شمال شهر رشت امروزه مورد بازدید مشتاقان میرزاست.


 


جاذبه های گردشگری رشت,مکانهای دیدنی رشت


 


کاروانسرای لات
كاروان‌ سرای‌ لات‌ كه‌ نزديك اهالی‌ به‌ كاروان‌سرای‌ شاه‌ عباسی‌ نیز شهرت‌ دارددر فاصله‌ ۳۵ كیلومتری‌ جنوب‌ شهرستان‌ رشت‌ واقع‌ شده‌ است‌. این‌ كاروان‌سرا فاقد كتیبه‌ است‌. ولی‌ براساس‌متن‌های‌ تاریخی‌، به‌ نحو امر «منوچهر خان‌ معتمدالدوله‌» مدخل سرپوش سال‌ ۱۲۴۶ هجری‌ قمری‌ ساخته‌ شده‌ است‌.

 این ‌كاروانسرا حیاطی‌ مربع‌ شكل‌ با هفت‌ صفه‌ و اتاق‌ دارد. دروازه‌ كاروانسرا مدخل سرپوش ضلع‌ شرقی‌ آن‌ آرامش دارد و مصالح‌ آن‌ نیز از آجر و ملاط‌ ساروج‌ است‌.   



نشانی: ۳۵ كیلومتری‌ جنوب‌ شهرستان‌ رشت‌


موضوع :
برچسب ها : گردشگری ایران,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 5 ارديبهشت 1395ساعت 2:09 توسط همیشه در سفر | تعداد بازديد : 88 | |

سواحل امارات را در تهران تجربه کنید

تهران ساحل ندارد. سر و ته ديار را که بزنید یا کویر است و یا کوه. جنگل و ساحل برای دم طرف کوه هاست. اما نباید سراغ حين طرف بروید، 180 ميزان جايگاه مسیر را جانشين کنید و روانه فرودگاه معصوم ولي پيشرو خمینی شوید. نه، سكون نیست سواحل دریای قبله و یا دریاهای اروپایی را باختر آسیا را بگیرید، می خواهیم آدرس یک دریاچه را داخل کویر جنوبی تهران بدهیم.




محسور دمده شدن از یک سو با کوه، مکان تفریحی جذابی را بوجود آورده است. که هم مهلت تفریحات دریایی مهيا درامان است و نيز می توان پیک نیک خوبی را سر پشه دره یک ليل تعطیل داشت. دریاچه 7 هکتاری فشافویه، اکنون روزانه تا 300 مراجعه کننده دارد که عمدتا برای ممارست اسب سواري های آبی به آنجا می روند. البته درصورتي كه در روزهای تعطیل و یا منتها هفته به فشافویه بروید، تا هزاردستان و 500 نفر را می توانید بشمرید که دنبال هواپيما اسکی و اسکی روی ماء مايع شيره و باقی تفریحات آبی هستند.

در فشافویه هواپيما اسکی های قدرتمندی وجود داردو كل آنها 1500 سی سی حجم موتور دارند. همچنین قایق های شاتل و دونات، بنانا و کایاک هم نابودي دارد. با بود اینها فکر می کنید تا چه حدی می توانید هیجانتان را کنترل کنید؟ 


 


عکس های دریاچه فشافویه,تصاویر دریاچه فشافویه


 


 


 
زمستان هم فشافویه بروید
گفتنی نیست، حتما حواستان هست که درون پاییز و شتا باید برای لذت بلند كردن پروردن از تفریحات آبی، باید فضاهای سرپوشیده را گزينش کنید. ورا آنگاه تا اول آبان ماه بیشتر مجال امكان ندارید به دریاچه فشافویه بروید. منتها از عقرب آب بان تفریحات دیگری در توقع شماست؛ پینت بال، تیرو کمان، سوارکاری، تراپ، اتومبیلرانی و … . پیست اتومبیلرانی فشافویه، تاکنون سه مسابقه ملی بزرگ را به خود دیده است؛ مسابقات اتومبیلرانی گرد کشوری آبان ماه 88 (خودروهای كورس دور دیفرانسیل)، استانی حرمل 88 و پيروز کشوری اردیبهشت امسال.

اگر حوصله ندارید تنها فشافویه بروید، برخی نمايندگي عامل های مسافرتی، تورهای ویژه را برگزار می کنند که اتفاقا خوش هم می گذرد.    




 عدم دریافت ورودی
استفاده از تخفیف و خدمات ویژه مجموعه (وسایل خاص، تعليمات خاص و … )
 جدا دمده شدن نوبت اندام از سایر بازدیدکنندگان باب سرویس دهی
 کلاسهای آموزشی و تورهای ویژه
نگهداری و حراست سيستم مجموعه آپارات یا وسیله تفریحی با 30% تخفیف
تعمیر و سرویس دستگاه یا وسیله تفریحی با حداقل هزینه
 20% تخفیف برای نمایشگاه ها، کنسرت و برنامه های مشابه


    

موضوع :
برچسب ها : سفر,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در جمعه 3 ارديبهشت 1395ساعت 23:09 توسط همیشه در سفر | تعداد بازديد : 83 | |

ماسوله خراسان و زیبای های آن



اگر از مشهد به سمت مسیر چناران و قوچان بروید،در 45 کیلومتری قبله شرقی بجنورد به روستای زیبایی خواهید رسید که تو نگاه ازل شما به یاد روستای ماسوله می اندازد؛روستای پلکانی به لقب كلمه و ننگ اسفیدان.



روستای اسفیدان که  درون میان دروا ای دلچسب قرار ناراحت و اطرافش را کوه های مرتفعی تسلط کرده اند ،جزء مناطق نمايش و متضاد گردشگری خراسان شمالی محسوب می شود و بخاطر گيرايي كشش های گردشگری فراوانی نظیر آبشارهای زیبا، چشمه های خروشان، غارها و برج های تحير انگیز، فنا چند امامزاده، وجود اقسام درختان میوه، نهر با محلول ذوب خوي بزاق فراوان، ارتفاعات جنگلی با غطا حمايت گیاهی و ... مقصد بسیاری از گردشگران است.


ماسوله خراسان،روستای اسفیدان



اگر از مشهد به سمت مسیر چناران و قوچان بروید،در 45 کیلومتری جنوب شرقی بجنورد به روستای زیبایی خواهید رسید که درون نگاه ازل شما به یاد روستای ماسوله می اندازد؛روستای پلکانی به آوازه اسفیدان.

در يسار غرب روستا، دروا ای عمیق و طولانی به نام «هینورد» یا هین محاربه وجود دارد که باید حدود نیم ساعت از رستاق تا آنجا پیاده روی کنید. سر پشه دره این دره چشمه ای كدر و پر محلول ذوب خوي بزاق به همین عنوان وجود دارد که عصير حل آن بعضی باغ های اكناف روستا را آبیاری می کند.   



 



در ضلع شمال غربی روستا،بالای سنگ نزدیک چشمه هینورد کوهی به اعتبار خزانه بود دارد که درب بالای طرفه العين غاری ثبات دارد که به "خزانه راهه"  معروف است. مردم ديه می گویند كه این غاری قدرت ساز است و سر پشه دره انتهای دم چاهی هويت عرضه دارد که تو قدیم به عنوان پناهگاه تمتع می‌ شده است.



 


 
روستای اسفیدان یک امامزاده با كنيه امامزاده محمدباقر (علیه السلام) دارد. بنای امامزاده قدیمی است و گنبدی کوتاه دارد که به عرض اهالی از زمان تدفين امامزاده بیش از یک هزاردستان سال می گذرد. درون نزدیکی امامزاده یک گورستان قدیمی قرار دارد که جانب گورها عرشه به مشرق است و فرموده می شود، بعضی مرده ها به صورت عمودی تدفين شده اند. 



در اكناف روستای پلکانی اسفیدان باغ ها و مزارع زیادی فنا دارد که مهمترین محصول این روستا مدخل سرپوش آنجا پرورش پیدا میکند؛ گردوی اسفیدان که درون کل استان معروف است.

موضوع :
برچسب ها : مکان های دیدنی,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در جمعه 3 ارديبهشت 1395ساعت 1:29 توسط همیشه در سفر | تعداد بازديد : 108 | |

چابهار و سکونت گاه های جن ها


بندر چابهارلقب هندوستان ایران را از لمحه خود کرده است. همین موضوع می‌تواند برای بسیاری از گردشگران مليح خوشايند بوده و آنها را به فکر سفر به این رديف بیندازد.از سویی دیگر گردش تو هوای معتدل بهاری چابهار در روزهای پاییز می‌تواند بر جذابیت این سفر بیفزاید.بدون شک اولین گزینه شما برای كاربرد بهره جويي از جذابیت‌های این ناحيه رده بازار دیدن سحر خورشید تو کنار ساحل است که آرامشی غیرقابل توصيف را ایجاد می‌کند. وليكن کمی لحظه سو تر از این بندر، منطقه‌ای لياقت و عدم دارد که عداد حساب آمار را به یاد فیلم‌های تخیلی درباره مریخ می‌اندازد. کوه‌های بدبوم یا مریخی از دیدنی‌های حیرت انگیز چابهار محسوب می‌شود که به موازات ساحل از سوق رده كچو تا مجامعت خليج گواتر مرتفع شده‌اند.


 


 




گورستان‌های تاریخی از دیگر مکان توریست‌پذیر سر پشه دره چابهار است که بازدید از طرفه العين می‌تواند بسیار مليح خوشايند باشد. مقابر «جنانی کچ» در زير دامن سينه كش شمول کوه پیل بند در كنارها و شمال دره تیس مدخل سرپوش یک سرازیری ملایم قرار گرفته اند، تعداد آنها به حدود 200 مثوي قدیمی می‌رسد. مردم این ناحيه رده بازار معتقدند ‌جنانی کچ محل سکونت جن‌ها بوده است.قبر‌های موجود در این مزارگاه شباهت‌های زیادی به گورهای سیراف بوشهر دارد، البته تعداد قبر‌های جنانی کچ کمتر از قبور سیراف بوشهر است. وقتی به بازدید از این سوق رده می‌روید، چند مدفن ایستاده چشم شما را به خود كشيدن و دفع می‌کند. این قبرها مقبره پلکانی با سرپوش صندوقچه‌ای دارند.


چابهار,جاذبه های گردشگری چابهار


 
دشت کهیر از دیگر مکان‌هایی است که نباید تو سفر به چابهار از دیدن آن صرف تماشا کرد. مغرب باخترزمين ناپديدشدن و خاور بندر کنارک و در دشت کهیر نرسیده به روستای تنگ 3تپه کوچک گل افشان وجود دارد که دیدن آنها شما را به یاد آتشفشان می اندازد. حتماً در حال حاضر یکی از آنها پركار بوده و 2 تپه دیگر تقریبا از سال‌های ماسلف نیمه مجد و تن آسا شده اند. شنیدن صدایی شبیه به ترکیدن حباب‌های گلی برای گردشگران بسیار هیجان انگیز است. يقيناً ناگفته نماند که وحل فشان‌ها کاربرد درمانی نیز دارند. ضمن آنکه بر جاذبه گردشگران حتي تاثیر مسير است.  


موضوع :
برچسب ها : گردشگری ایران,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 2 ارديبهشت 1395ساعت 1:33 توسط همیشه در سفر | تعداد بازديد : 98 | |

سفر به روستای کندوان

کندوان یکی از روستاهای استان آذربایجان شرقی است که درب دهستان سهند بخش مرکزی بلد اسکو محقق حادث شده‌است. این رستاق دارای جاذبه‌های گردشگری فراوانی‌است که شکل خانه‌های ثانيه که به‌مانند کندوی عسل سر پشه دره دل کوه کنده شده‌اند است.


 


آنچه روستای کندوان را بر سر لهجه اصطلاح ها انداخته است ویژگی های فرهنگی و بومی آن است ليك نمی شود به سادگی از معماری عجیب و نادر انگیز نزاكت مال گذشت. روستای کندوان به دلیل ویژگی های زیادش عنوان جهانی دارد و توریست های خارجی فراوانی را به خود ربايش آوردن کرده است اما هنوز خیلی از مردم ایران و بومی های منطقه شلنگ به خاک این خطه شهید پرور و خودخواهي انگیز نگذاشته اند. ساختار زیبا و معماری منحصر به كس این روستا باعث شده است تا روستای کندوان درفهرست نشانه ها كارها تاليفات قابل نگارش در میراث جهانی یونسکو رسم بگیرد همه چند هنوز این هم سخني رخ نداده است  و تاکنون تلاشی برای مندرج كتابت نهایی آن انجام نشده است.



کندوان,روستای کندوان


 


 
پیشنیه روستای کندوان
به عرض باستان شناسان سابقه این آبادي به 3000 سال پیش می رسد. مردمان ثانيه سنگهای را کنده ودر فواد کوه زندگی را بنا نهادند.دامداری و کشاورزی و باغداری عمده فعالیت مردمان این روستاست،لوله کشی ماء مايع شيره و برق سر پشه دره دل این سنگ ها همزیستی مسالمت آمیز بشر با محیط زیست را رگه انگ میدهد . کندوان مختلف زیبای بهره وري از طبیعت در زندگی ناس و جن است.


 


 


 


حمام ده و كورس دور مسجد قدیمی حين همانند مسكن حجره های روستا درون دل سنگهای کوهستان کنده کاری شده اند. مجوعه بسیار گيرا تاریخی و دیدنی هیله اندوه بار و نشاط نیز سر پشه دره نزدیکی ده قرار دارد و ظاهرا مسكن اولیه مردم رستاق کندوان بوده است.


 



اگر طالب سفر با اتوبوس ، رده یا هواپیما هستید می توانید به راحتی بار سفر به این ده را ببندید  زیرا مدخل سرپوش روزهای مختلف هفته امکان سفر با وسایل نقلیه عمومی نيست دارد. تنها تفاوت داخل این است که باید به اوان به ديار تبریز بروید و پايان به روستای کندوان برسید.

موضوع :
برچسب ها : مسافرت,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 1 ارديبهشت 1395ساعت 3:18 توسط همیشه در سفر | تعداد بازديد : 78 | |

با آبشارهای سیستان و بلوچستان آشنا شوید

آبشار «اوگینک»


آبشار «اوگینک» دراستان سیستان و بلوچستان واقع است. آبشار «اوگینک» با آوازه محلی «گرپشت» دارای 80 متر ارتفاع است که داخل فاصله 3 کیلومتری مغرب باخترزمين ناپديدشدن و خاور روستای اوگینک از حومه بخش لاشار كوره نیکشهر آرامش دارد و بزرگترین آبشار سیستان و بلوچستان است. ساخت راه ترانزیتی چابهار ٓ ایرانشهر- زاهدان- میلک و عبور لحظه از حوزه كوره نیکشهر مهلت بسیار خوبی برای گردشگران مهيا درامان کرده تا از مناظر طبیعی و روستاهای سرسبز بخش لاشار دیدن کنند. آبشارها و چشمه های آبگرم شیرآباد(پوتاپ) با مناظر خوشگل و دیدنی رودخانه نفس واقع تو فاصله ۱۵ کیلومتری محور ترانزیتی نیکشهر به ایرانشهر داخل محل خيز راهی غرب روستای هریدوک،روستای کوپچ با طبیعت لبريز جلوه وسوزن دوزی منحصربه فردش وآبادی کشیگان با طبیعت و رودخانه زیبا که در جنوب روستای کوبچ آرامش دارد، از نمود های زیبای این استان به عداد حساب آمار می روند.


  آبشار آبندساربوک
این آبشار دروازه اندر روستای ساربوگ درون ۴۵ کیلومتری مسیر نیکشهر به كوشك كوتاه سازي قند واقع است. باب ۵ کیلومتری سرشت غرب ساربوک کوه آبند صحيح شده است که دارای مناظر و آبشارهای خوشگل و شهامت انگیز می باشد و به دلیل کمی بارش درب منطقه فصلی بوده و بیشتر سر پشه دره فصول بارش جریان دارد. فاصله این آبشار تا راه اصلی تو حدود به ۱۰کیلومتر است. شهر نیکشهر محقق حادث در كنارها و شمال استان، دارای طبیعتی زیباست که نهر های کشیک، شگیم، کاجو، فنوج و تنگ سرحد و همچنین ارتفاعات آهوران و فنوج سفیدکوه از نزاكت مال جمله اند.



از ملاحت و دافعه های گردشگری ساربوک نیز که از اهمیت خاصی برخوردارند می توان به آبشار طبیعی آبند، گزدان، سهاکی، گرکور، نابئین، تنک، ندانی شیپ، بيشه های طبیعی چات سر، لد، مچ بيشه و کمر پشت گوشه علامت راي کرد.


 


آبشار شالمال
این آبشار درب منطقه ای با همین نام سر پشه دره ۱۳ كیلومتری نیكشهر و سر پشه دره شرق روستای جلائی كلگ از حومه بخش مركزی و دروازه اندر حاشیه طريقه ترانزیتی نیكشهر ٓ چابهار، تيمچه ای فوق العاده و دیدنی وليكن ناشناخته است. لياقت و عدم آبشار بسیار بینظیر از مزیتهای رديف شالمال است كه عصير حل آن سراسر ناحيه رده بازار را فراگرفته و طبیعتی بسیار سرسبز و دلنشین را سر پشه دره دو سوی نهر و پایین دست وقت حسن بوجود آورده است. آب این آبشار علاوه بر رویش گیاهان مختلف تو مسیر نهر و ایجاد سرسبزی، برای آبیاری مزارع كشاورزی پایین يد ارتباط نیز مورد بهره وري قرار می گیرد. شهر نیكشهر واقع داخل قلب بلوچستان برخلاف تصور هموطنان صف ای خشك و كویری نیست بلكه از جاذبه های طبیعی متنوعی برخوردار است كه دروازه اندر فصول نامشابه و آشنا سال نديم با طبیعت دلچسب پذیرای مسافران درون و خارج از سیستان و بلوچستان می باشد.

این شهر درب فاصله ۵۱۰ كیلومتری نيمروز جهات زاهدان مركز استان سیستان و بلوچستان، از يسار و شمال خاورزمين به ایرانشهر، از نواحي پهلوها و نيمروز جهات شرق به چابهار و از باختر به شهرستان فنوج و استان هرمزگان محدود شده است. ماء مايع شيره و هوای بلد نیكشهر باب تابستان حار و خشك و سر پشه دره زمستان معتدل است، بادهای باران آور موسمی مدخل سرپوش فصل تابستان و باران آور غربی سر پشه دره فصل زمستان تو این صف موجب ریزش نامضبوط باران می شود. شهرستان نیكشهر علاوه بر رد تاریخی حائز اهمیت با داشتن جاذبه های طبیعی نامحدود نظیر نخلستانهای قدیمی، باغهای میوه های گرمسیری، چشمه های آبگرم و آبشارهای طبیعی به نام آدرس یكی از قطبهای ویژه گردشگری درون استان پرجاذبه سیستان و بلوچستان به حساب می آید.

چشمه های عرق گرم و آبشارهای طبیعی این شهرستان به سبب داشتن املاح معدنی، خواص طبی و درمانگر برخی بیماریها همواره پذیرای گردشگران بسیاری است. علاوه بر آبشار شالمال مناطق دیدنی و تفریحی و آبشارهای گرگان، بلپیر، تنگه سرحه، شگیم از كل مناطق مهم گردشگری كوره نیكشهر به تعداد می روند. هستي نفس حیوانات نايافت و وافر چون خرس سیاه بلوچی و دیگر نمط های شاذ جانوری نیز نشاندهنده ظرفیت و توانمندی این رديف برای زیست حیات دد و آدمي است كه این خود جذب دیگری برای گردشگران و طبیعت متغير محسوب می شود.


 

موضوع :
برچسب ها : مسافرت,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 31 فروردين 1395ساعت 0:39 توسط همیشه در سفر | تعداد بازديد : 147 | |


صفحه قبل 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 صفحه بعد